sergej_pozhar (sergej_pozhar) wrote,
sergej_pozhar
sergej_pozhar

ДЛЯ ПОЦІНОВУВАЧІВ ГАЛИЦЬКОЇ КУХАРКИ

Цей пост я скеровую всім поціновувачам кухні Карпат, які в силу обставин знаходяться на відстані, але хочуть бути обізнаними, або емігрували разом зі своїми галицькими рецептами в далекі краї.

СТРИЙСЬКА СПІЖАРКА

СТРИЙСЬКА СПІЖАРКА 2

Спіжарка – холодна комірчина (зазвичай використовували замість холодильника), в якій зберігали всякі смаколики. Тут крупи, начиння, запаси, різні кухонні дрібнички.
А саме головне - тут лежить записничок з бабусиними переписами, доповнений мамуньою, й татів запис про настоянку, яку друзі дуже вихваляли.
Запрошуємо всіх охочих приєднатися й поповнити нашу спіжарку своїми улюбленними домашніми переписами, обмінятися думками, чомусь навчитись.
От же раді тут кухарям, кулінарам, домашнім господиням, як з досвідом, так і молодим.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАС НА ФБ.

ЗВЕРНЕННЯ ДО ТОВАРИСТВА

Друзі, кулінари, поціновувачі смачного, нас в в цій компанії вже понад сотня, а записів в спіжарні зовсім мало. Я створив цю сторінку з метою спілкування з однодумцями, пошуком цікавих рецептів рідного краю, забутих, чи нових. Не хотілося б перетворювати це місце для ще одної своєї соціальної сторінки. Мені достатньо свого блогу «ДОМАШНЯЯ КУХНЯ КАРПАТ», де я виставляю свої рецепти на широку аудиторію. Дублювати сюди те саме, для мене не має змісту, адже мій блог відвідують тисячі читачів з 120 країн світу. Наша кухня дуже цікава й знана в цілому світі, й через свій блог я намагаюся з нею познайомити як мога більше людей.
Але і я вчуся кожен день, взнаю цікаві рецепти, щось придумую сам, пізнаю нові для себе технології. Власне спілкування на ці теми й поповнює цю скарбницю. Дуже хотілося би щоб в нашому товаристві ми обмінювалися думками, рецептами, забутими стравами, тою щоденною домашньою їжею, яка в кожній родині на столі. Не обов’язково мають бути гарні світлини, можна просто описати страву, чи показати щось цікаве з нету від знайомих, з книжок, старих кулінарних записників. Це, при обговоренні, підтягне за собою варіанти страв, нюанси технологічні. Хотілося би щоб спіжарка з часом переросла в клуб зацікавлених, вже не віртуальних, друзів. Стала ще одним джерелом примноження та збереження традицій галицької кухні.
Може створимо місце, де будемо робити майстер-класи по приготуванню, проводити разом вечори зі смачною їжею, запрошувати гостей, нести наше до загалу.
Отже, дуже прошу підтримки в цьому, своїми коментарями, рецептами, діліться всім, що готували, чим гостилися, що почули про смачне. Звичайно це не має бути все звалене з залишків в холодильнику в баняк зі словами – смачно було. Є таке поняття як їжа, а є корм, харчі. Тому, як що ми для свого існування вимушені поповнювати свою енергію їжею, давайте це робити красиво, зі смаком, і з насолодою!

Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!
Tags: ua, люди
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 21 comments